esmaspäev, 10. oktoober 2016

Nipid ( köögi koristamiseks ). Avaldage oma arvamus, kuidas teie koristate oma kööki.

Tere.
Töö kõrvalt ning õpingute kõrvalt on raske kööki puhtana hoida.
www.puhastus-axr.ee



Õppimise, tundide ja töö kõrvalt on raske hoida oma köök korras. Kui sa ei jõua seda teha nii tihti kui tahaksid siis ära kaota lootust. Vaata neid nippe ja tee koristamine nii lihtsaks kui võimalik.
  • Mikrolaineahjud on alati probleem. Söök lihtsalt jääb sinna kinni. Lõika sidrun pooleks ja pigista mahl välja, lisa 300 ml vett. Kuumuta seda mikrolaineahjus 5-10 minutit ja päras saad lihtsalt oma mikrolaineahju puhastada.
  • Kui sul on puust lõikelaud siis vee ja seebiga puhastamine ei ole alati kõige efektiivsem. Et värskendada oma lõikelauda pane sellele jämedat soola ja kasuta poolt sidrunit, et see sisse hõõruda. Lise sidrunimahla kuni sa hõõrud seda ja lase 5 minutit seista. Loputa ja su lõikelaud on sidruni-värske.
  • Isegi kui sa vahetad oma pesukäsna tihedasti on mõttekas seda pisikutest puhastada iga paari päeva tagant. Pane märg käsn mikrolaineahju 2 minutiks, lase jahtuda ja ongi desinfitseeritud käsn. Vaata, et käsnas ei oleks metallosi.
  • Kohvimasina puhastamise nipid: 
      • Pane võrdselt äädikat ja vett veekambrisse ja pane kohvimasin tööle. Poole töötamise ajal lülita kohvimasin välja ja lase sellel pool tundi kuni tund seista. Pärast lõpeta programm ja lase puhast vett läbi kohvimasin (soovitatavalt mitu korda)
      • Kannu puhastamisek kasuta samuti vett ja äädikat. Äädikas eemaldab hästi kohvi ja vee plekid




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar