esmaspäev, 10. oktoober 2016

Emadele, kellel on vähe aega laste kõrvalt koristada. (21 nippi).

Tere emad. Siia saate lisada ja arutleda teemal, kuidas laste kõrvalt teie koristate.
Meie firma mõned näpunäited emadele, äkki on abiks.
www.puhastus-axr.ee


1. Tee endale rutiin.
Kui sa tead mida sa teed ja kuhu sa tahad jõuda, saad asjad tehtud kiiremini. Sa võid printida välja minu listi ja kasutada seda oma kodus. Hoia kõik asjad, mida sa vajad läheduses ja kasuta asju, mis töötavad. Ma hoian endaga Bounty rätikuid endaga kui lähen toast tuppa. (Bounty on 2x imavam ja rull kestab 50 % kauem kui tavaline rull  nii,et sa saad koristada segadused rekord ajaga)

2. Korja asjad üles samal ajal kui sa koristad. Segadus võib takistada teil koristamast. Kui sa koristad, korja üles asjad, mis segavad ja pane need ära.

3. Hoiusta varusid. Selle asemel, et hoida oma koristus varud kõik ühes kohas, paiguta need erinevatesse tubadesse. Nii saad kiiremini koristada.
4. Pese mänguasju pesukotis. Kõik teavad, et mänguasjad määrduvad. Viska need võrgust pesukotti ja pese pesumasinas.
5. Vesinikperoksiid on sinu koristussemu. Vesinikperoksiid on sinu äge multifunktsionaalne vedelik. Sa võid seda pihustada kriimudele ja valusatele kohtadele aga seda saab ka kasutada peeglite, akende ja wc-de puhastamisel.
6. Kasuta padjapüüre ventilaatoril. Kui sa tahad oma ventilaatoreid puhastada ilma segaduseta siis kata need padjapüüridega ja pühi puhtaks.
7. Kasuta oma tolmuimejat. Selle asemel, et pühkida oma põrandaid, kasuta tolmuimejat. Ma armastan oma robottolmuimejat! Ma seadistasin selle iga päev kell 9 koristama.
8. Puhasta oma triikrauda. Kas su triikraud on must ja kõrvetab su riideid? Kasuta oma triikrauda auru programmiga ja triigi soola. See puhastab selle kiirelt ära.
9. Eemalda loomakarvu. Jäta riiderull elutuppa, et sa saaksid kiiresti eemaldada loomakarvu. (jäta üks ka autosse, et saad enne väljumist ennast üle tõmmata)
10. Saa lahti veeplekkidest. Kas sul on probleeme veeplekkidega? Lõika mõned sidrunid pooleks ja hõõru neid probleemsetele kohtadele. Anna happele aega mõjuda ja siis loputa kõik maha.
11. Kasuta neid oma akendel. Kui sa tahad triibuvabu aknaid ja peegleid siis proovi Bounty rätikuid koos Dawniga. Need om imelised. Ma kasutan neid ja peale seda kasutan kaabitsat, et maha tõmmata
12. Kasuta vanu hambaharju. Prügihunt võib muutuda vastikuks. Kasuta vanu hambaharju, et maha koorida kogu jama. Lõpeta koristamine sidrunimahlaga, et jääks meeldiv lõhn.
13. Koori oma ahju. Pane kiht söögisoodat oma tühja ahju ja piserda seda äädikaga. Tee midagi muud kuni see liguneb ja pärast peaks see üsna lihtsalt puhtaks minema.
14. Puhasta puitpindasid. Kui su kasvav kunstnik on teinud puitpõrandale markeriga jäljed siis pane sellel hambapastat ja hõõru maha.
15. Puhasta oma vaipa. Pihustades vesinikperoksiidi plekkidele siis need kaovad, raskemate plekkide jaoks pihusta Windexi neile, pane rätik pleki peale ja kergelt triigi üle kuni plekk on kadunud.
16. Puhasta oma ventilatsiooni. Õhuventilatsiooni on raske puhastada ja see on väga tähtis ohutuse poole pealt. Pane võinoale rätik ümber ja puhasta kergelt.
17. Osta Bounty Dawniga. Need on perfektsed, et pesta nõusid kuni akendeni välja
18. Korista iga päev midagi. Ära jäta kogu koristamist üheks korraks. Korista iga päev midagigi.
19. Pane prioriteedid. Perfektne kodu ei ole vajadus. Tee mis sa suudad ja kui sul ei õnnestu kõik, siis ära ole endaga karm
20. Kasuta õlisid. Minu abikaasa kasutab paari tilka piparmündiõli veega segatuna, et puhastada graniit tööpindu. Ta räägib kõigile, et see on parim puhastusvahend graniidi jaoks.
21. Delegeeri. Sa ei ole supernaine. Anna oma lastele majapidamistöid ja ülesandeid teistele inimestele, et sa ei oleks üksinda kõigega koormatud. Igas vanuses lapsed saavad teha majapidamistöid, vaata ainult, et need oleksid tema vanusele vastavad.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar